O găleată de 10 kg roșii se pregătesc ca pentru bilion la care se adaugă o cana 250 gr zahăr

Răspundeţi la aceasta postare

Se separă roșiile ca la buletin, când au consistență bulionului eu adaug muștar, zahar, oțet și cimbru sălbatic măcinat, mai fierb circa 15 minute, apoi îl pun la sticle și îl pun sub pături să se aburească.

Răspundeţi la aceasta postare

O cana oțet o cana ulei si se fierbe pina ajunge ca o smantina

Răspundeţi la aceasta postare

Daaa a Chiar de 3 rețete diferitelor Unul îl fac din roșii sucul lor La un litru de suc se pune o lingura de sare doua de zahar dacă vrei mai dulce iar în el pun puțin cimbru busuioc piper Frert pana se îngroașă și pus fierbinte în sticle de sticla Ca bulionul În alt suc adaug pătrunjel mult ne tocat cimbru leuștean oțet un pic ulei piper Se fierb tufele și apoi se scot Este bun pentru sosuri În altul poți pune la final un borcan de muștar cam la 5 litri de suc Șanț foarte multe feluri trebuie doar sa ții cont ca roșiile sa fie f Bine coapte și separate Bine Apoi poți sa condimentezi cu ce vrei tu Spor la treaba Am sa postez eu de joi încolo când încep sa prepar și eu

Am uitat sarea, dar cred că și-a dat seama.

Răspundeţi la aceasta postare

Eu fac un sos cu 2 kg suc de rosii, un kg de ardei rosu dat la masina si un kg de ardei iute. 200g usturoi le fierb apoi pun patrunje,l cimbru, piper, sare si un strop de zahar. O bunatateee punem si pe pizza are un succes nebun

! kg de ardei uite???dar nu e prea iute cand se consuma?Asi face si eu.Mersi!

Nuuu e putin aspru dar nu iute rau incercati o sa vedeti

luminita32 Mersi!

Răspundeţi la aceasta postare

5kg roșii, 20 BUC gogoșari, 5 ardei grași 5 cepe 1telina rădăcină. Se taie felii și se fierb pana se înmoaie, se lasă să se răcească. Reci se dau prin mașina de roșii apoi la cantitatea obținută se adaugă 200 gr zahar 200gr oțet 200gr ulei 2linguri sare piper după gust foaie de dafin. Se fierbe vreo 20, 30 minute după ce începe sa clocotească apoi se pun în sticle și se acoperă sa stea la cald( practic se procedează ca la bulion). Succes. Este f bun.

In cata apa se fierb?

capetianu5287 nu puneți apa deloc le puneți toate la un loc și le fierbeți să se înmoaie ca să le puteți da prin mașina de roșii.

Pentru siguranță fierbeți sucul obținut cu celelalte ingrediente mai mult.

Răspundeţi la aceasta postare

Răspundeți la acest subiect

Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a face diferența între calculatoarele individuale, setările de servicii personalizate, scopurile analitice și statistice, personalizarea conținutului și difuzarea anunțurilor. Acest site poate conține și module cookie terță. Dacă continuați să utilizați site-ul, presupunem că acesta corespunde cu setările curente, dar le puteți modifica oricând. Mai multe informații aici: Politica de confidențialitate și de folosire a cookie-urilor