Din păcate, acest preparat nu poate fi ținut pe iarnă...dar sigur e delicios, așa că oricum nu mai rămîne pînă atunci, nu-i așa? ha. ha, ha!
Aștepăm o explicație, de ce nu poate fi ținut pe iarnă?
adriana2 Fermentează
Eu fac în fiecare an si tine si iarna!
hans883 dacă este fiert bine sosul si se adauga o aspirina la borcan, tine. Eu am de 2 ani. Si il fac usor picant!
Nu treb aspirina si nici conservant doar sare si condimente ce pune fiecare după gust si sucul de roșii pe care l fac nu pun apsolut nimic decit sare si piper
Ardeiul este mai pretențios. Eu pun ca să mă asigur că va fi bine.
Am făcut și cu a rdei suc de roșii combinat cu ardei capia dat prin mașina de tocat si sta ff bine acum fiecare cum crede
?eu nu pun f multă sare si nu prea tine. Am patit-o odată. Am aruncat 12 kg de pastă!
Sta foarte bine dar sare nu foarte multa o aspirina va ajuta și fiert bine
De zici că nu ține ptr iarna??? Dacă îl pui fierbinte in borcane le închizi bine le pui in paturi și le lași acolo până se răcesc le poți păstra ptr iarna Eu doar ce am făcut 30de borcane
deci se pun rosii, ardei, usturoi si mai ce?
Sare,ulei si boia.
Mariana Sfarlog da, multumesc. asta am văzut. mi s a parut ca sunt doua chestii albe. usturoi si inca ceva?
Și piper măcinat.
Eu pun ceapă si dovlecei. Si cimbru, busuioc plus aspirina pt conservare.
Si ardei iute!
Usturoi nu am pus niciodată
Eu am pus in loc de usturoi ceapa
Cred că țin dacă le mai fierbi un pic după ce le ai pus în borcan
Asta m am intrebat si eu, cum erau nefierte?
Ce cantități puneți?
Da
Este gustos cu adevarat.cunosc reteta!
Se pun egal rosii si capia sau gogosar rosu.! Eu adaug si putin ulei si putin zahar,fara conservant! Si la urma citeva frunze de telina si e super ok!!