Ferma FERRARI, asociată cu U.N.E.

Ferma FERRARI, asociată cu U.N.E. (Unione Nazionale Elicicoltori) cu sediul în Casoli di Chieti și în parteneriat cu U.N.E. - SALIPAP I.K.E., cu sediul în KILKIS (Grecia), lider în sectorul horticulturii din Latium, cu metodologia "U.N.E. - Franco Ballone ", operează în producția de melci Helix Aspersa Muller și Maxima și vinde, cu amănuntul și cu ridicata, sub marca" Lumacheria Ferrari ", atât pe plan național, cât și internațional: melci vii, melci congelați și congelați, produse derivate și specialități alimentare, șlam melc și alte produse.La BavaSistemul inovator de extracție Bava se bazează total și exclusiv pe utilizarea OZONO. Produsul obținut are o calitate înaltă și organoleptice chimice, departe de cea a bavurilor extrase cu stimulatori de invazive și stresante, cum ar fi substanțe chimice sau sare și oțet. Procentele de mucoposicaridi si proteine ​​sunt foarte mari și, prin urmare, rol mai eficient în celula anti-inflamator, calmant și restauratoare. Un alt beneficiu important de a folosi OZONE“este igienizării imediată a brizei prin eliminarea majorității microorganismelor degenerative, mucegaiuri și bacterii. Bava extras are o durată mare de depozitare (18 luni din frigider). Un alt date foarte important este faptul că melcii utilizate pentru extracția Bava nu suferă daune fizice sau suferință. Acestea pot fi apoi puse în stilouri sau în vânzare imediat ce părăsiți mașina. Capacitatea noastră lunară de producție este egală cu 800-1000 litri de Bava. Toate moluște care sunt utilizate pentru extragerea Bava provin din ferme controlate și nu din crustacee în stare liberă.

Răspundeți la acest subiect

Acest site utilizează cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a face diferența între calculatoarele individuale, setările de servicii personalizate, scopurile analitice și statistice, personalizarea conținutului și difuzarea anunțurilor. Acest site poate conține și module cookie terță. Dacă continuați să utilizați site-ul, presupunem că acesta corespunde cu setările curente, dar le puteți modifica oricând. Mai multe informații aici: Politica de confidențialitate și de folosire a cookie-urilor